Vestlandets spektakulære fjorder & fjell

Book opplevelser, hytter og unike hotell

Våre samarbeidspartnere

expedia
avis
inovation
visit_norway
rgf
visit_arctic
interreg

Hva vi elsker ved Vestlandet!

Ting å gjøre på Vestlandet inkluderer alt fra vandreturer i fjellet og fjordcruise med RIB til storslagne kulturopplevelser og matopplevelser i verdensklasse. Få en smak av det hele med en av våre kombinasjonsturer. Gå Trolltunga utenfor allfarvei eller se Prekestolen med guide utenom rushtiden.

Aktiviteter på Vestlandet finner du her. Når vi snakker om Norge, er det de spektakulære fjordene på Vestlandet mange ser for seg. De vakre, dype vannveiene som er gravd ut i fjell av isbreer fra istiden. Flere av verdens høyeste fossefall ligger også her, som er rett og slett majestetiske! Vestlandet er et utrolig område for cruisereiser, fotturer, fisking, sykling, rafting, dykking, kanopadling og sommerskikjøring, og huser også flotte byer som Bergen, Stavanger og Ålesund, som alle er stappfulle av unike og interessante urbane aktiviteter. Fjellformasjonene rundt Lysefjorden er berømte, og her ruver Preikestolen og Kjerag stolte over fjorden.

Vestlandet er også kjent for sine fruktbare daler som er ideelle for dyrking av frukt og bær, og epler, pærer, kirsebær og jordbær er populære og vanlige avlinger. Vilt, fisk og lokalt oppdrettede sauer er basis for mange av rettene på Vestlandet. Har du en kulinarisk interesse, vil du garantert elske alt denne regionen har å by på!

Naturomgivelsene inviterer til aktive feriedager uansett om du reiser med familie, venner eller som kjærestepar. Så uansett om dere ønsker deilig avslapning eller en ferie fullpakket med spenning, så vil du garantert nyte den vestligste landsdel!

Spektakulære Vestlandet ønsker deg velkommen i sommer!