Book opplevelser, hytter og unike hotell

Våre samarbeidspartnere

expedia
avis
inovation
visit_norway
rgf
visit_arctic
interreg

Hva vi elsker ved Alta & Nordkapp!

Omgivelsene rundt Alta rommer skog, høyfjellsvidder og kystlandskap hvor du kan velge mellom en rekke utendørsaktiviteter både dag og natt. Nordkapp med Honningsvåg er ikke langt unna. Hva med en spennende ATV-safari til Nordkapp?

Opplev det arktiske klimaet og villmarken under et opphold på Sorrisniva Igloo Hotel, et hotell som i sin helhet er laget av snø og is. Her kan du kjenne på kontrasten det er å sove i kulden, samtidig som du ligger godt og varmt i en lun sovepose. Fasiliteter som toaletter, garderobe, dusj og badstue ligger i hotellets oppvarmede sidebygning.

Vi tilbyr flere pakker hvor du kan kombinere denne utrolige opplevelsen med noen av de beste utfluktene Alta har å by på. Du kan få et innblikk i samisk kultur ved å bli med på en tur med reinsdyrslede gjennom det vakre landskapet rundt Sorrisniva i Altadalen. En lokal familie viser deg glimt av samisk kultur og hverdagsliv. Velg mellom morgen- eller ettermiddagsutflukt. Hvis du er ute etter et mer fartsfylt eventyr kan vi anbefale en enten 2,5 eller 4 timers snøscootersafari. Føl på spenningen det gir å kjøre over urørte vidder med spektakulært landskap og stadig skiftende lysforhold.