Tromsøregionen

Hva vi elsker ved Tromsø og området rundt!

Tromsø ligger ute på Tromsøya som er forbundet med broer til fastlandet. Denne byen har gjennom tidene vært utgangspunkt for mange arktiske ekspedisjoner, og er kjent som porten til Arktis. De arktiske tradisjonene er sterke i byen og områdene rundt.

Hvis du elsker nordlyset vil du elske Tromsø. Byen er kjent som nordlysets hovedstad, med optimale betingelser for å se det grønne, blå, fiolette og gule lyset opptre på nattehimmelsen. Om sommeren viser midnattssollen seg fra 18. mai til 25. juli.

Vi har satt sammen noen turpakker i Tromsøs nærområder som du vil like! Ca. to timers kjøring fra Tromsø ligger det vakre, hvite, historiske hotellet Rundhaug gjestegård ved bredden av Målselva. Herfra er det praktfull utsikt mot fjell og dalfører. En fin måte å utforske omgivelsene på er å bli med på en av våre utendørspakker. Kombiner oppholdet med sledeturer med hunder og reinsdyr, snøscooterkjøring og hundeslede, snøsccoterkjøring og reinsdyrslede, eller prøv isfiske på Målselva. Det er mange kombinasjonsmuligheter under oppholdet, enten du liker husky-hunder, reinsdyr eller isfiske. Alle utfluktene inkluderer jakt på det magiske nordlyset!

Book hytter, unike hotell og opplevelser