Idylliske Sørlandet

Hva vi elsker ved Sørlandet!

Som perler på en snor ligger de: sørlandsbyene. Kjører du bil fra Oslo er det lett å glemme alle valgmulighetene du har underveis. Men uansett hvor du tilslutt finner deg til rette er valget ikke feil: skjærgårdsidyllen er aldri langt unna.

Først ut er trehusbyen Risør. Her er det lett å forelske seg. Ta en tur ut til jettegrytene på Sild, som er de største av sitt slag i Nord-Europa. Dernest venter Tvedestrand, hvor øyhopping er en av de største attraksjonene. Et øysamfunn å hoppe til er Lyngør, som må oppleves i sommersol.

Lengre sør venter vårt alles Arendal, med Tromøya, Hisøya, Flostaøya og Merdø. Ikke langt unna ligger Grimstad med sin hvite trehusbebyggelse og hyggelige nisjebutikker. Lillesand venter på deg med sine museer og gallerier.

Sørlandet hovedstad Kristiansand er Sommerbyen selv, med sine utallige tilbud, festivaler og arrangement. Søgne og Mandal ligger videre på kartet. Og beveger du deg vestover kan du utforske Mandal, Lindesnes, Lyngdal, Farsund og Flekkefjord. Om sistnevnte strides de lærde hvorvidt du er i Sør eller Vest, men vi holder en knapp på Sørlandet.

Velkommen til vårt idylliske Sørland!

Book hytter, unike hotell og opplevelser