Book en romantisk weekend her!

Book opplevelser, hytter og unike hotell

Våre samarbeidspartnere

expedia
avis
inovation
visit_norway
rgf
visit_arctic
interreg

Hvor vil du ta med din kjæreste på tur?

Historisk hotell, romantisk hotell eller spahotell en weekend for to? Hotellweekend på romantiske steder finner du her. Hotell Spapakke tilbys på flere måter, det er bare å la seg skjemmes bort.

Det er noe magisk ved det å være på tur sammen. Gleden bobler. Man senker skuldrene. Og kommer nærmere hverandre. Når du reiser med den du er glad i vil du at alt skal være perfekt. Det skjønner vi! Derfor har vi plukket ut de mest romantiske stedene vi har å by på og samlet de alle sammen her, på en og samme side.

Her er det mange godbiter. Og det skulle ikke forundre oss om du også oppdager nye og ukjente perler idet du klikker deg rundt.

Når det kommer til kjærligheten er kun det beste godt nok og det er ikke alltid det lønner seg å spare på kruttet. Derfor har vi svært selektivt valgt ut de aller mest egnede hotellene slik at du kan være trygg på at du får kvalitet. Med kjærligheten er det jo slik at jo mer man gir, jo mer får man tilbake. Så skjem dere bort og la magien skje sammen mens dere er på tur.

Bruk filtervelgeren for å velge destinasjon. Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål. Kundeservice kan nås på help@booknordics.com eller tlf. 95023999.