Skap nye minner denne sommeren!

Book turer og aktiviteter, hytter og opplevelseshotell her

Hvordan vil du oppleve Norge i sommer?

Preikestolen og Kjeragbolten finner du ved Lysefjorden, nære Stavanger. Litt lenger nord venter Bergen og Hardanger med deres vakre særpreg. Trolltunga går du med utgangspunkt fra Odda, som ligger like inntil Folgefonna nasjonalpark. Sognefjorden, Geirangerfjorden og Ålesund er flotte reisemål som nesten må oppleves for at man skal tro hva man ser. Vestlandet, med sine fjorder og fjell og sjarmerende byer venter på deg.

Trondheim med Nidarosdomen og sitt urbane flair er alltid verdt et besøk. Når du krysser Nordlandsporten vet du at Nord-Norge venter og her kan ingenting måle seg med naturopplevelsene du får. Helgelandskysten byr på en enorm skjærgård med øyer, bukter og viker som perler på en snor. I Bodø kan du oppleve Saltstraumen og dra på utflukt til Svartisen isbreen. Med litt flaks er til og med været på din side.

Lofoten og Vesterålen kommer du til via en 3-timers fergetur Bodø-Moskenes. Her ankommer du Reine og kan kjøre videre mot Svolvær, Henningsvær og Harstad/Narvik. Føler du deg eventyrlig? Lenger nord venter Tromsø og dernest Alta med Sorrisniva igloo hotell og tilslutt Nordkapp. Hva med en ATV-tur fra Honningsvåg til Nordkapp? Mot øst venter Øst-Finnmark og til slutt Kirkenes. Har du besøkt snøhotellet i Kirkenes?

Og skulle du ikke ønske å reise langt, ja da har Oslo med Østlandet og ikke minst Sørlandet en mengde fasiliteter å by på. Book hytte på fjellet i sommer! Vandre i fjellet, eller sykle i terrenget. Trysil, Hafjell, Skeikampen og Lillehammer er flotte steder også på sommeren og tilbyr gode muligheter for familien på tur. Fjellhyttene står der også på sommeren og kan bookes til en hyggelig pris.

Vil du heller være ved sjøen? Da er mulighetene mange. Hvorfor ikke bruke Strand Hotel Fevik eller Refsnes Gods som utgangspunkt for en hyggelig weekend i sommer? Herfra kan du både reise på utflukter i nærmiljøet og nyte det avslappende miljøet på hotellet.

Opplev Norge i sommer! Opplevelsene finner du her.

God, opplevelsesrik sommer 2021!
500+ hytter og opplevelser

Håndplukket av vårt team.

Prisgaranti

Vi matcher enhver pris i markedet, for alle hytter og opplevelser.

Sikker booking

Norsk kundeservice. Kryptert booking. Direkte bekreftelse.

500+ hytter og opplevelser

Håndplukket av vårt team.

Prisgaranti

Vi matcher enhver pris i markedet, for alle hytter og opplevelser.

Sikker booking

Norsk kundeservice. Kryptert booking. Direkte bekreftelse.

Book hytter, unike hotell og opplevelser

Våre samarbeidspartnere

expedia
avis
inovation
visit_norway
rgf
visit_arctic
interreg